Isabella Blondinbella Löwengrip

Isabella Löwengrip är en av Sveriges mest kända bloggare. Hon började blogga under namnet ”Blondinbella” när hon var 14 år gammal och idag driver hon Nordens största blogg. Denna bloggerska är ofta omtalad i media, hon har lyckats väcka uppmärksamhet genom att debattera aktuella ämnen och låta läsarna ta del av hennes starka och ibland kontroversiella åsikter. 2008 startade Löwengrip plattformen Spotlife, som hon själv bloggade för under sju år. Hösten 2015 skrev Blondinbella ett omtalat mångmiljonkontrakt med United Influences. Från början var hennes blogg till stora delar påhittad, den tonåriga Blondinbella skrev om festkvällar på uteställen som hon var för ung för att komma in på. Bloggandet speglade helt enkelt hur hennes drömliv såg ut. Hon skrev även ofta om politiska frågor och sitt engagemang i MUF. Idag är bloggen i mångt och mycket en marknadsföringskanal för Löwengrips olika företag och frekventa kommersiella samarbeten. Här ska vi titta närmare på fenomenet Blondinbella och anledningarna till hennes framgångar.

En bloggare som tjänar rejält med pengar

Bloggen har gjort Isabella Löwengrip till en välbeställd kvinna. Idag är hon såväl ägare som delägare i en rad olika företag. Bloggen hör dock fortfarande till hennes mest vinstbringande verksamheter, det är alltså den som utgör navet i hennes företagande. Isabella Löwengrip tjänar enligt egen utsago 500 000 – 600 000 kronor i månaden på sin blogg. När skatten dragits så går dock inte pengarna rätt ner i Löwengrips egen ficka eftersom bloggen drivs av ett företag med flera anställda som ska ha lön. Blondinbella har en tillsynes lyxig livsstil med ett hus i ett fashionabelt kvarter, en fin bil och många semesterresor. Många läsare var nyfikna på hur mycket hon lånade när hon köpte lägenhet och senare hus tillsammans med hennes dåvarande make. Hur hon hanterat lånen kan följarna endast sia om, Blondinbella har kanske valt att samla lån på ett ställe? Hon talar ofta öppet om pengar och investeringar och har skrivit boken ”Economista” som är tänkt att få unga kvinnor att intressera sig för sin privatekonomi. Löwengrip har även varit med och skrivit boken ”Aktiedrottning”.

Att lyckas bli lika framgångsrik som Blondinbella

Hur kunde Blondinbellas blogg bli så stor? Löwengrip har själv delat med sig av sina egna tankar i ämnet. Hon har genom åren lärt sig vid vilka tidpunkter det lönar sig att blogga om vissa ämnen. Hon är bra på att få igång diskussioner i kommentarsfältet och på att uttala sig om ämnen som fångas upp av media. Många anser dessutom att hon startade sin blogg vid rätt tidpunkt precis innan fenomenet slog igenom. Idag är konkurrensen i bloggvärlden oändligt mycket hårdare än 2008. Blondinbella har tipsat om att det kan löna sig att hitta en egen nisch med ett lite mer udda ämne att blogga om. För den som inspireras av Blondinbellas livsstil kan det var en god idé att titta in på https://www.sambla.se/samla-lan/. Där kan den som vill förbättra sin lånesituation och bli skuldfri snabbare hitta bra information. Isabella Löwengrip lever ett tillsynes perfekt liv i överflöd, det gäller dock att komma ihåg att en blogg alltid är vinklad och endast visar en del av verkligheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

FinanceBlog